News

 • Persbericht Leeuwenpak.nl

  Oranje Leeuwenpak

  Dé Koningsdag en WK outfit van 2014 Leeuwenpak.nl

  Met zowel Koningsdag als het WK in aantocht vonden wij van Kigurumi Party, een jong Amsterdams bedrijfje gespecialiseerd in dierenpakken, dat het dit jaar weer eens tijd is voor een echte oranje outfit. Met dat in ons achterhoofd hebben we onze collega's in Japan gevraagd om één van hun beste kigurumi modellen (dat zijn Japanse dieren onesies) om te toveren tot een ware Leeuw van Oranje. 

  Het uiteindelijke resultaat overtrof onze stoutste dromen. Wij presenteren u daarom graag de Leeuw van Oranje. Dit pak is een combinatie van stijl en comfort in zomerse uitvoering, ontworpen om gedragen te kunnen worden in normale én warme temperaturen. Dus sta je buiten op een plein of binnen in een volle kroeg, no problemo's voor u. Het is een one-size-fits-all unisex leeuwenpak die iedereen tussen de 1.50m en 1.90m goed zal zitten. Val je daar net buiten, dan kun je hem alsnog aan maar zal hij wellicht een beetje raar zitten.


  Om met deze Leeuw van Oranje Nederland te kunnen veroveren hebben wij uw hulp nodig. Wordt u ook enthousiast van dit oranje leeuwenpak? Deel Leeuwenpak.nl dan met uw volgers, vrienden en collega's. 
 • ← Next Post