Officiële SAZAC Kigurumi

Kigurumi Party is de NL distributeur van SAZAC, Japans meest gerespecteerde en succesvolle kigurumi fabrikant. Bent u benieuwd naar de goothandel mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

De kwaliteit van onze SAZAC kigurumi is ongeëvenaard door neppe en goedkope imitaties. Oog voor belangrijke details, zoals een symmetrisch gezicht, staat centraal voor al onze kigurumi designs. Het gebruik van hoge kwaliteitsstoffen zorgen ervoor de de kigurumi’s van Kigurumi Party lang mee gaan.


Onze kigurumi’s zijn gemaakt om de wildste feesten en jaaaaren van chillen te overleven. Check op onze Facebook de ingezonden foto’s om de kigurumi’s in actie te zien. 

Nu dat je weet dat SAZAC de enige echte is wanneer het op kigurumi’s aankomt, neem eens een kijkje naar onze officiële SAZAC kigurumi en vind de juiste onesie voor jou! 

Nagemaakte Kigurumi

Hier bij Kigurumi Party streven wij na dat jij van hoogste kwaliteit dieren onesies kunt genieten. Wij doen onze uiterste best om SAZAC kigurumi bij jou thuis te krijgen en daarbij nemen wij met minder geen genoegen. Er zijn echter wel genoeg imitatie kigurumi te vinden die lang niet de standaarden van onze producten halen. 


De meeste neppe kigurumi gebruiken dunnere stoffen, zijn slecht gestikt en hebben niet de duurzame kwaliteit van SAZAC kigurumi. Daarbij hebben deze imitatie kigurumi’s vaak geen veiligheidstesten ondergaan wat ze onveilig maakt om te gebruiken. 

Wanneer jouw kigurumi rechtstreeks uit China of Hong Kong wordt verscheept, pas dan op - er is een grote kans aanwezig dat deze namaak is. Om zeker te weten dat jouw kigurumi authentiek is, kun je bij de aankoop altijd kijken of het SAZAC neklabel aanwezig is, of door jouw kigurumi te kopen bij www.kigurumiparty.nl Zie het verschil

Jammer genoeg kun je, wanneer je online besteld, niet altijd zeker weten of jouw gekochte kigurumi nep is totdat hij bij jou thuis binnenkomt. Sommige verkopers gebruiken zelfs foto’s van authentieke kigurumi’s om namaakgoederen te venten. Wanneer je jouw bestelling in handen krijgt is het verschil pas duidelijk te zien. Denk hierbij aan het verschil in stof, het ontbreken van capuchonvoering, de stiksels in de achterkant van de capuchon, de groezelige kleuren en het gebrek aan symmetrie in het gezicht wat leidt tot een vaak perplex, ietwat schele uitdrukking. 

Andere dingen om op te letten zijn verschillend gekleurde knopen, te weinig of juist te veel gevulde staarten, gebrek aan baginess (wijdzittend, comfortabel, laag kruis), gebrek aan raglan mouwen, missende oren en een gebrek aan vulling in de neus.